Olejek z sebum emu – Emu Oil

Olejek z sebum emu – Emu Oil jest wysoce skoncentrowanym produktem, uzyskiwanym przez ekstrakcję i frakcjonowanie. Szybko wnika w skórę, nie pozostawiając tłustych plam. Olejek Emu jest niezwykle korzystny dla suchej skóry, zapewniając nawilżenie przez cały dzień. Jest naturalnym środkiem nawilżającym, który przyczynia się do odżywienia i regeneracji skóry.

ZAREJESTRUJ SIĘ KORZYSTAJĄC Z PRZYCISKU PONIŻEJ ABY UZYSKAĆ 20% ZNIŻKI PRZY ZAKUPIE
Kategorie: ,

Olejek z sebum emu – Emu Oil Coral Club

Olejek z sebum emu – Emu Oil jest skoncentrowanym produktem otrzymywanym przez ekstrakcję i frakcjonowanie. Produkt Emu Oil szybko wnika w skórę, nie pozostawiając tłustych plam. Tłuszcz z Emu, zwany również Olejem Emu, jest niezwykle korzystny dla suchej skóry, zapewniając nawilżenie przez cały dzień.

Olejek z sebum emu – Emu Oil: Właściwości

Przeciwzapalne i nawilżające właściwości tłuszczu emu można wytłumaczyć jego składem, który zawiera 70% kwasów tłuszczowych z kategorii nienasyconych, tj. Niezwykle aktywnych. Olej Emu jest bogaty w kwas α-linolowy, substancję znaną z dobroczynnego działania w bólach mięśni i stawów. Ponadto, podobnie jak kwas oleinowy, który wywiera lokalne działanie przeciwzapalne.

Jest naturalnym i skutecznym środkiem nawilżającym

o zwiększonej aktywności biologicznej. Ma cudowną właściwość szybkiego wnikania w głębokie warstwy skóry, działanie wynikające z obecności w jego składzie kwasu oleinowego. Olejek Emu jest niezwykle korzystny dla suchej skóry, zapewniając nawilżenie przez cały dzień. Olejek Emu jest idealnym składnikiem w linii kosmetyków do pielęgnacji suchej skóry.

Olejek z sebum emu – Emu Oil: skuteczny lek na problematyczną skórę

Zwykle jedną z podstawowych wad każdego produktu kosmetycznego zawierającego tłuszcz jest zamykanie porów, co prowadzi do pojawienia się wyprysków. Tłuszcz emu nie zamyka porów i nie powoduje wyprysków, stymuluje redukcję podrażnień skóry i stanów zapalnych w przypadku egzemy. Zdecydowana większość środków nawilżających zaostrza podrażnienia skóry. Tłuszcz emu nie podrażnia skóry dotkniętej egzemą, ale nawet ją poprawia.

Olejek z sebum emu – Emu Oil: Przyczynia się do regeneracji skóry i gojenia

Olejek z sebum emu – Emu Oil działa uspokajająco, zmniejsza swędzenie i zapobiega tworzeniu się tkanki keloidowej, co prowadzi do szybszego i bardziej intensywnego odzyskiwania tkanki przy zmniejszonym bólu. Zaobserwowano, że dzięki zastosowaniu tłuszczu emu gojenie szwów pooperacyjnych i oparzeń jest znacznie szybsze.

Dobrze łączy się z innymi kosmetykami, nie zawiera alergenów, nie ma zapachu i jest ekonomiczny w użyciu, stosując niewielką ilość produktu o oczekiwanych efektach.

Cudowny efekt dla skóry ma także balsam z drzewa zielonej herbaty na bazie tłuszczu Emu .

Olejek z sebum emu – Emu Oil: cena

Najłatwiejszym sposobem na zakup Emu / Emu Oil jest oficjalny sklep Coral Club, dostępny  TUTAJ .

Cena Emu Oil może się różnić – producent często oferuje różne promocje, ponadto członkowie Coral Club kupują produkty z 20% rabatem – z tego powodu nie oferujemy oficjalnej ceny na naszej stronie internetowej i odsyłamy do strony internetowej producent.

Olejek z sebum emu – Emu Oil: sposób użycia:

Nałóż niewielką ilość emulsji na skórę. Wstrząśnij przed użyciem. Tylko do użytku zewnętrznego!

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Olejek z sebum emu – Emu Oil”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *